STRAVIČAN ZLOČIN U VRANJU: Otkriveno zašto je Staniša pobio prijatelje

Autor: alo.rs

Hronika

22.12.2017

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužlaštvo u Vranju je posle saslušanja donelo naredbu o pokretanju istražnog postupka protiv Staniše Stanimirovića (49) iz sela Koćura zbog sumnje da je počinio krivično delo teškog ubistva.

Foto: youtube.com/rtvranje
Kuća u kojoj se dogodilo dvostruko ubistvo

Portparol Leposava Jovčić saopštila je da je Viši sud okrivljenom odredio pritvor do 30 dana, zbog osnovane sumnje da je u noći između 18. i 19. decembra u Koćuri hicima iz vatrenog oružja ubio susede Gorana Zlatanovića (48) i Stojadina Antića (52) iz ovog planinskog sela, piše Alo.

Meštani zabačenog planinskog sela još su u šoku i neverici, jer su se komšije Staniša, Stojadin i Goran, svakodevno družili i bili su nerazdvojni.

Ubica i žrtve bili nerazdvojni

Nezaposleni siromašni susedi teško su živeli, jer nisu imali stalne izvore prihoda. Besparicu, čemer i jad gotovo svakodnevno su utapali u druženju i alkoholu, kada bi postajali sdvadljivi, nezgodni i agresivni i ne bi znali da se kontrolišu.

Dvostrukom ubistvu na krsnoj slavi domaćina Zlatanovića prethodila je žustra svađa između komšija.

Slađan Nikolić, predsednik mesne zajednice Barelić, kojoj pripada selo Koćura, potvrdio je da su ubica i žrtva Zlatanović bili neoženjeni.

Ubijeni Stojadin Antić, koga je napustila žena, ostavio je iza sebe tri sina.

Strahinja, koji je 19. decembra u kući Gorana Zlatanovića video leševe ubijenih, iselio se iz sela.

Posle zločina legao da spava

Pretpostavlja se da je Staniša Stanimirović bio na slavi kod nekoliko meštana i da je svratio kod Gorana, kod koga se nalazio Stojadin.

Posle pijanke, svađe i masakra zločinac je otišao kući na spavanje.

Policiija ga je pronašla i uhapsila u porodičnom domu 19. decembra ujutru, na dva kilometra od kuće strave i užasa. Pištolj kojim je osumnjičene ubio komšije pronađen je u njegovoj šupi.

U toku istražnog postupka biće preduzete i druge dokazne radnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading