OTKRIVEN PRAVI RAZLOG KRVOPROLIĆA NA NBGD: Evo zašto je Duško pucao u sebe i ženu Tamaru!

Autor: Republika

Hronika

21.12.2017

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Još pre nego što su se venčali, Tamara je pričala da je Duško maltretira, ali bila je zaljubljena, nije tome toliko pridavala značaj i evo dokle je došlo - priča poznanica Tamare Rodić (37) vaspitačice i direktorke Predškolske ustanove Surčin koju je suprug Duško Rodić (37) pokušao da ubije pre dva dana nasred ulice.

RepublikaFoto: facebook.com
Tamara i Duško Rodić iz srećnijih dana

Tamara i Duško bili su pred razvodom poslednjih godinu dana, a stvari su se dodatno zakomplikovale kada su, kako je pričao poznanik, počeli da se svađaju kome će pripasti imovina.

- On je imućan, a ona je do pre godinu dana radila kao vaspitačica i imala je malu platu. Tek sada je postala direktorka vrtića. Svađali su se oko novca, a sad kad je trebalo da se razvedu, nisu mogli ni oko čega da se mirno dogovore - priča poznanica za Blic koja je želela da ostane anonimna.

Iako su delovali kao skladan par, i kako komšije kažu, iz stana se nikada nije čula buka, a kamoli nasilje u porodici, poznanici pričaju da pokušaj ubistva nije prvi napad na suprugu koji je učinio Duško.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Fotografija sa mesta zločina

- Sećam se kad su se tek upoznali. Počeli su da se zabavljaju, a on je umeo da ima ljubomorne ispade. Žalila se da je nezgodan i da se raspline, mislim da je rekla i da ju je udario... Što mu je praštala? Pa što ga je volela, ona je mislila da će da se promeni - priča poznanica bliska paru.

Kako dodaje, njih dvoje su dugo u braku i imaju ćerku (8). Uskladili su se i ona je mislila da se promenio, ali to se nije desilo.

- Rešila je da stavi tačku i pričali su da treba da se razvedu i da ovako ne mogu da žive - dodaje ona.

Umesto mirnog razvoda, Duško Rodić je, kao što smo pisali, pre dva dana, nasred ulice, oko osam sati ujutru pucao iz pištolja u svoju suprugu.

Tom prilikom ona je povređena u nogu, grudni koš i ruku, verovatno kada je pokušala da se odbrani od napadača. Kada je upucao svoju suprugu, Duško je isti pištolj, koji je inače posedovao nelegalno, uperio sebi u glavu i pucao. Čudom i brzom reakcijom očevidaca, oboje su preživeli.

- Njeno stanje je bolje, skinuta je sa veštačkih pluća i počela je spontano da diše - rekao je izvor iz KBC Bežanijska kosa.

Iz Urgentnog centra navode da je stanje Duška R. nepromenjeno i da se nalazi na intenzivnoj nezi.

Sceni stravične pucnjave prisustvovale su i kolege upucane žene koje su kolima došle po nju kako bi zajedno išli na posao.

- Njih dvoje su stajali ispred zgrade i čekali da kolege dođu po Tamaru. Prepirali su se nešto na ulici, a kada su njene kolege stigle, Tamara je ušla u kola i sela na suvozačevo mesto. Nije stigla da zatvori vrata, a suprug joj je prišao i upucao je tri puta, u stomak i u nogu - priča izvor.

Policija je saslušala i Tamarine kolege koje su bile u kolima kada je Duško zapucao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading