OBRT U ISTRAZI EKSPLOZIJE U NIŠU! Dejan Šarković nije ubijen?!

Autor: Informer, Republika

Hronika

20.12.2017

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi rezultati istrage sinoćnje eksplozije automobila u Delijskoj ulici u niškom naselju Trošarina ukazuju da Dejan Šarković (39) nije ubijen već da je poginuo usled slučajnog ili namernog aktiviranja naprave koja je bila kod njega!

RepublikaFoto: Republika
Preminuli je najteže povrede zadobio u desnoj ruci i po glavi

Na ovakav zaključak navodi to što pod vozila nije oštećen, što bi bilo nemoguće da je bomba bila postavljena ispod njega, već je odleteo krov što se desilo usled pritiska nastalog eksplozijom u unutrašnjosti "opel merive".

Takođe, preminuli je najteže povrede zadobio u desnoj ruci i po glavi što takođe dokazuje da je bomba bila kod njega u trenutku kada je aktivirana.

Šarković je osoba koja ima kriminalni dosije, uključujući nanošenje teških telesnih povreda, nasilničko ponašanje, nasilje u porodici, nedozvoljeno držanje oružja, nedavanje a nije se libio ni da dođe u sukob sa policijom.

RepublikaFoto: Republika
Stekao dosta neprijatelja 

Bavio se poslovima obezbeđenja a tvrdio je da je tako stekao dosta neprijatelja te da sumnja da oni stoje iza njegove paljevine vozila 2015. godine.

Njegov "reno" koji je bio parkiran u ulici Vase Pelagića u Panteleju, gde je tada stanovao je poliven benzinom a zatim zapaljen. Počinioci nisu pronađeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading