EVO ŠTA SE TAČNO DOGODILO KOBNE NOĆI NANI I ZAŠTO JE UBIJEN NAVIJAČ RADA!

Autor: Republika

Hronika

19.12.2017

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Aleksandar Savković (27), navijač FK "Rad", ubijen u kultnom klubu "Nana" vratila nas je u devedesete. Razlog ubistva je svakako kriminalna pozadina ubijenog, ali i ubice Nedeljka Grbovića.

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Kultno krimi okupljalište iz 90ih, restoran Nana
Nesuglasice od ranije dovele su do gubitka jednog mladog života.

Prema rečim očevidaca, ali i onih koji su malo više upućeni u ceo ovaj slučaj, iza ubistva se krije sledeća priča.

Krvavom piru prethodila je prepirka, zatim tuča, koja se završila tragično.

Ubijeni je u Nani bio s još nekoliko prijatelja. U jednom momentu ušli su u verbalnu raspravu s momcima iz separea do, ali nakon koškanja, Savković je sa njima rešio nesuglasice.

RepublikaFoto: Republika
Ubica Nedeljko Grbović

Međutim, obezbeđenje, koje je na ubijenog imalo pik od ranije, odmah je prišlo, i jedan od članova, izvesni Nedeljko Grbović, koji je i osumnjičen za ubistvo, rekao je da Savkovića i njegove prijatelje izbace napolje.

Prišao je ubijenom i počeo da mu preti da je ovo poslednji put da je ušao u "Nanu", nekoliko puta ga gurnuo, uputio prozivke, na šta je Savković odgovorio udarcem. Izbacili su ih napolje i krenula je opšta tuča u kojoj je učestvovalo 15 muškaraca.

Oko dest pripadnika obezbeđenja krenulo je na pet momaka, među kojima je bio i ubijeni Aleksandar Savković.

Dok se ispred kluba odvijala tuča, čuo se pucanj, a Aleksandar je ležao krvav. Prema rečima očevidaca, Savkoviću je pritrčao jedan momak i ubacio ga u taksi. Članovi obezbeđenja razbežali su se odmah nakon ispaljenih hitaca.

RepublikaFoto: instagram.com/vovavolkov3
Aleksandar Savković (desno)

Iako je odmah odvezen u Urgentni centar, nažalost, momak je podlegao povredama po prijemu. Pogođen je u grudni koš.

Prijatelji ubijenog više su nego sigurni da je Savkovića ubio član obezbeđenja "Nane". Naime, samo nedelju dana pre, Aleksandar je takođe imao svađu sa pripadnicima obezbeđenja ovog kluba, ali su navodno sve nesuglasice bile rešene.

Inače, Grbović ima četiri sina koji su godina ubijenog Aleksandra. Kao obezbeđenje radi više od 20 godina, a dugo godina ima problema sa narkoticima. Kada je radio u Nani, Grbović je više vremena provodio u toaletu, nego u "obezbeđivanju" gostiju i kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading