Saučesnici ubice iz "Nane" bili u BENTLIJU koji je naleteo na VUČIĆEVU KOLONU!

Autor: Republika

Hronika

19.12.2017

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljko Grbović (46) uhapšen je zbog sumnje da je ubio Aleksandra Savkovića (28) ispred kultnog kluba "Nana" na Senjaku. Među uhapšenima su i Stevan Dukić i Miloš Tančev, koji su bili u spornom "bentliju" koji je u septembru ove godine naleteo na kolonu automobila iz obezbeđenja Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvezdi.

RepublikaFoto: instagram.com/vovavolkov3
Ubijeni Aleksandar Savković (desno) 
Osumnjičenom za krivično delo teškog ubistva, kao i Stevana Dukića (22), Sefana Šapurića (24), Miloša Lukovca (29) i Miloša Tančeva (22) koji su ranije privedeni i koji se sumnjiče za teško ubistvo u saizvršilaštvu, određeno je zadržavanje do 48 časova.

Svi osumnjičeni su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, u vatrenom obračunu koji se u ranim jutarnjim satima u nedelju desio ispred kluba "Nana" u Koste Glavinića na Senjaku život je izgubio Aleksandar Savković (27) inače blizak prijatelj fudbalera Vladimira Volkova, dok je Adija Iseinović (29) zadobio teške telesne povrede, piše blic.

Obojica mladića policiji su dobro poznata, budući da se iza njihovih imena kriju debeli krimi-dosijei, a tragediji koja se dogodila prethodila je tuča petnaestak gostiju "Nane".

Fudbaler Vladimir Volkov samo pukom srećom izbegao je pucnjavu, jer je malo pre nje otišao iz kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading