Najpoznatiji SRPSKI ROBIJAŠ u busu u kojem je kontrolor tukao putnika!

Autor: Republika

Hronika

16.12.2017

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontrolor niškog gradskog saobraćajnog preduzeća isprskao je suzavcem putnika s kojim se potukao, a žrtve ovog sukoba bili su i dvadesetak Nišlija koji su putovali istim autobusom. U ovom busu bio je i najpoznatiji srpski robijaš Vučko Manojlović (72).

RepublikaFoto: pixabay.com
Nezapamćena drama u niškom autobusu/Foto: Ilustracija

Podsetimo, nezapamćeni incident dogodio se u četvrtak oko 10 časova na autobuskom stajalištu na Trgu kralja Aleksandra, u vozilu koje saobraća na relaciji Njegoševa ulica - Donji Komren, prenose mediji.

Dvojica kontrolora tražila su pasoš od jedne žene koja nije imala kartu, a putnici su stali u njenu zaštitu. Najglasniji branilac bio je jedan šezdesetogodišnjak.

- To je kontrolora dodatno razbesneo. Skočio je na starijeg čoveka, počela je tuča u kojoj mu se pridružio i njegov kolega. Strašno je bilo gledati, oni su imali po tridesetak godina, a putnik je bio duplo stariji. Kada smo stigli do Trga kralja Aleksandra, čovek je pokušao da izađe iz autobusa, ali ga je vozač uhvatio i dok ga je držao, jedan od kontrolora ga je isprskao suzavcem - pričaju svedoci.

Aktiviranje suzavca izazvalo je paniku u autobusu.

- Osim tog čoveka, kojeg je bilo strašno gledati jer je bio sav natečen, suzavcem je direktno bila pogođena još jedna žena koja mu je bila najbliža. Dejstvo gasa se osetilo u celom autobusu, gušili smo se, oči su nam suzile, kašljali smo i pokušavali da izađemo. Međutim, vozač nije hteo da otvori vrata i to je trajalo bar tri-četiri minuta - dodaje jedan od očevidaca.

Vučko Manojlović pobegao

U istom autobusu zatekao se i najpoznatiji srpski osuđenik Vučko Manojlović (72).

- Čim su se otvorila vrata, pobegao sam glavom bez obzira. Nisam hteo da imam posla ni sa policijom ni sa sudovima, dosta mi ih je za ceo život - komentariše incident Manojlović.

On je bio osuđen najpre na smrtnu kaznu, a zatim na 40 godina zbog ubistva javnog tužioca u Leskovcu. Pre četiri godine pušten je na slobodu posle 33 godine robije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading