KRVAVO VRŠNJAČKO NASILJE: Detalji smrtonosne srednjoškolske tuče u Pančevu

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

08.12.2017

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Pančevu je u četvrtak uveče izboden I. A. (16) u tuči koja je izbila oko 20 časova. Dečak je preminuo na licu mesta, a policija je uhapsila M. S. (17) zbog sumnje da je on počinio ovo krivično delo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Iz dečačke tuče u krvavi obračun i smrt

Kako Telegraf.rs saznaje, njihovi drugari su sve posmatrali. Tuča je ugovorena kod Mašinske škole, a do ubistva je došlo na drugom mestu.

Informacije do kojih je došao naš portal govore da je ubijeni dečak zadobio ubodnu ranu oštrim predmetom između levog pazuha i grudi. Iako je Hitna pomoć stigla na lice mesta nije mu bilo spasa, jer je iskrvario na licu mesta.

Dan kasnije, posle detaljnije istrage informacije su još šokantnije: u prvi mah se svima činilo da je sa momkom sve u redu, jer velikih tragova krvi nije bilo. Međutim, ubrzo dečku spasa nije bilo.

Izmenjena lokacija planirane tuče.

Tuča je navodno bila dogovorena kod Mašinske škole u Pančevu. Ipak, do incidenta je došlo u naselju Nova Misa. Opet, informacije do kojih smo došli govore da je do pomeranja mesta sukoba došlo jer se jedan od učesnika nije pojavio. Dodatnim telefonskim pozivima sukob je "preseljen" na drugu lokaciju, gde su na kraju učestvovala samo dva lica. Ostali su kao što smo i ranije konstatovali, gledali njihov sukob.

"Drugari", ako se oni mogu tako nazvati i koji su došli sa njima, nisu učestvovali u ovoj tuči.

Nekoliko desetina minuta kasnije, nesrećni dečak je ležao na trkačkoj stazi, u slabo osvetljenom delu, sa svih strana okružen policijom. 

Ubijeni I. A. je pohađao Mašinsku školu u Pančevu.

- Ja sam mu predavala dva predmeta i ove i prošle školske godine i nije nikada pravio probleme i nije bio incidentan. Nije imao neopravdane izostanke, bio je redovan učenik, pristojan, kulturan – sve reči hvale o njemu - rekla je Svetlana Spasovski, pomoćnica direktora Mašinske škole u Pančevu za "013info".

Prema nezvaničnim informacijama uhapšeni 17-godišnjak je od ranije poznat tužilaštvu. Izbačen je iz Elektrotehničke škole "Nikola Tesla" u Pančevu.

Dan kasnije, policija je pronašla i uhapsila 17-godišnjaka iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo.Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden sudiji Višeg suda za maloletnike u Pančevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading