PUCAO U RADNICU, PA U SEBE: Pekar iz Zaječara ide na robiju od 14 godina!

Autor: alo.rs

Hronika

06.12.2017

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pekar iz Zaječara Marjan Duljaj (55), koji je januara prošle godine ubio pucnjem u glavu svoju bivšu radnicu Danijelu Matijević (50), pravnosnažno je osuđen na 14 godina zatvora.

RepublikaFoto: youtube.com/Radio Magnum
Trenutak hapšenja ubice

Viši sud u Zaječaru osudio je nepravnosnažnom presudom Duljaja na 12 godina zatvora, ali je Apelacioni sud u Nišu preinačio kaznu tako da će Marjan Duljaj robijati 14 godina, piše Alo!.

 

Krvavi pir dogodio se u najstrožem centru Zaječara, u 11 sati prepodne, ispred objekta "Bella".

Duljaj je od kuće poneo pištolj, sačekao Matijevićevu ispred agencije za nekretnine, ušao za njom unutra i ispalio joj hitac u glavu. Nije se obazirao na dve žene koje su već bile u agenciji, ali su uspele da pobegnu kada je Duljaj izvukao pištolj.

Ispred se stvorio metež, mnogobrojni prolaznici čuli su pucanj, pozvana je policija i koja je opkolila objekat. Svi su znali da je Duljaj unutra sa Draganom koja je krvarila ležeći na pod, ali nije se znalo šta će naoružani čovek dalje da preduzme.

Najednom se iz agencije začuo pucanj jer je Duljaj pucao sebi u grudi pokušavajući da se ubije.

Hitna pomoć je odmah odvezla ranjenu ženu i Duljaja u bolnicu, ali je Dragana preminula nakon dva sata, dok su lekari spasili život ubice.

Razlog ubistva je privatna svađa jer je Danijela tužila Duljaja zbog otkaza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading