BRUTALNA ISTINA UBICE IZ ZEMUN POLJA: Zvali su ga Svinjski; hicem u čelo presudio ljubavnici

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

04.12.2017

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslava Stojaković (46) iz Zemun polja u nedelju uveče bila je žrtva brutalnog ubistva. Krivac za zločin je njen ljubavnik, saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49).

RepublikaFoto: Tanjug
Policija istražuje razloge nemilosrdnog događaja

Nasred ulice surovo presudio ljubavnici! Posle zločina je pobegao i teatralno pucao sebi u srce ispred poznate  firme u Zemun polju! Miroslava Stojaković (46) iz Zemun polja, žrtva brutalnog ubistva, koje se dogodilo nasred ulice usred bela dana, nedavno se žalila komšinici na svog ljubavnika, saobraćajnog policajca Miloša Jovanovića (49) iz Stare Pazove, govoreći: "Ubiće me jednog dana!" što se juče, nažalost, obistinilo.

Krvava drama se odigrala juče oko 12.30 u ulici Elija Fincija ispred broja 1a u Zemun polju. Saobraćajni policajac Miloš Jovanovic, rodom iz Zvornika, posle kraće svađe potegao je pištolj i ubio ljubavnicu Miroslavu Stojaković jednim metkom u glavu. Posle toga je krvavih ruku seo u svoj sivi "golf " i odvezao se do poznate firme, ispred koje je teatralno pucao sebi u srce. Kako piše "Alo!", oboje su se razvodili i dugo su bili u emotivnoj vezi, ali su raskidali zbog čestih svađa.

- Žena je pogođena u glavu i preminula je na licu mesta. Petnaestak minuta kasnije, muškarac je presudio sebi hicem u srce. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt - rekli su očevici.

RepublikaFoto: pixabay.com
Jednim kobnim hicem usmrtio je ljubavnicu

Komšije su potvrdile da je nesrećna žena živela sama u Zemun polju i da se sa ljubavnikom čak i sudila zbog pretnji smrću.

- Ćerka joj je završila prava i živi u Londonu. Miroslava nigde nije radila. Bila je bolešljiva i izdržavale su je majka i ćerka. Majka joj je iz Hrvatske i nedavno je bila kod nje u gostima. Razvodila se od muža, koji živi u Batjanici. Sa Milošem je dugo bila u vezi. Žalila se da joj preti i da je zlostavlja. Čak su se i sudili, ali ne znam da li ga je prijavila za nasilje ili je reč o nečem drugom - kaže komšinica Miroslave Stojaković.

Prema rečima meštana, Stojaković je bio nezgodne naravi i mnogima se zamerio zbog toga.

- Zvali smo ga Svinjski! Bio je zaje*an policajac i svima je pretio. Znam ga igrom slučaja službeno i čuo sam da je čak bio i suspendovan jer je bio problematičan. Imao je ženu i tri ćerke i navodno se razvodio. Sa Miroslavom je bio u vezi, ali su raskinuli posle nekog sukoba. Čuli smo da se iživljavao nad njom. Htela je da ga ostavi, posle čega joj nije dao mira. Bio je bahat. Vozio je motocikl i sa svima je dolazio u sukob jer je imao kratak fitilj! Mnogo se osilio, verovatno zbog toga što je radio u policiji - kaže poznanik ubice koji je insistirao na anonimnosti.

Policija je juče obavila uviđaj na mestu zločina u Zemun polju i saslušala očevice zločina. Forenzičke ekipe su oko 14 sati odnele tela na obdukciju radi utvrđivanja povreda i tačnog uzroka smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading