POTEGLI SEKIRE! Krvavi obračun i pokušaj ubistva u Užicu

Autor:

Hronika

27.07.2021

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Užicu intenzivno traga za S.T I B.Č. iz naselja Krčagovo, posle tuče u kojoj je jedan učesnik, nakon zadobijenog udarca sekirom u glavu teško povređen. U tuči su, pored dvojice pomenutih koji su u bekstvu, učestvovali i D.M. (35) i M.M. (33), sa druge strane.

RepublikaFoto: pixabay.com

- D.M. i M.M. su u ponedeljak kasno uveče došli u Krčagovo sa Bele zemlje. Išli su ulicom, čuli smo kada su bacili jedni jaku petardu, vikali su „gde je Boki“, misleći na B.Č. Zatim su B.Č. i S.T. izašli na ulicu sa sekirama. Posle psovki i gađanja raznim predmetima, S.T. je zamahnuo sekirom udarivši D.M. posred čela. Bilo je užasno. Jedan komšija se umešao, sprečivši još gori ishod, nakon čega su S.T i B.Č. pobegli u nepoznatom pravcu. - kažu za „Novosti“ meštani naselja Krčagovo – 

Ubrzo su u naselje i policija, kao i vozilo hitne pomoći. D.M. je sa teškim povredama glave prebačen najpre u užičku bolnicu, a zatim u Kragujevac. Drugi učesnik tuče sa Bele zemlje M.M. je, dok ga je policija smeštala u „maricu“ uzvikivao „ako mi brat umre, osvetiću se“.

B.Č. i S.T. iz naselja Krčagovo za kojima se traga, od ranije su poznati policiji. S.T. ima nanogicu, zbog ranije izvršenih krivičnih dela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading