TEŠKA SAOBRAĆAJKA U SUBOTICI: Kamion POKUPIO motocikl, vozač dvotočkaša POGINUO na licu mesta, putnica povređena!

Autor:

Hronika

27.07.2021

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađan D. (20) godina poginuo je sinoć u Subotici oko 19.25 časova, na takozvanom Čordaškom putu, dok je od posledica saobraćajne nesreće jedna devojka zadobila teže povrede i smeštena je u subotičku bolnicu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U Policijskoj upravi Subotica potvrđuju za "Blic" da se u ulici Jovana Mikića, kod broja 216, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali teretno vozilo i motocikl.

- Do saobraćajne nezgode je došlo kada vozač tereretnog vozila nije ustupio pravo prvenstva prolaza motociklisti, koji se u kretao ulicom Jovana Mikića, iz pravca periferije ka centru grada. Vozač motocikla (20) podlegao je povredama na licu mesta dok je putnik na motociklu teže povređena - kažu u policiji, prenosi Informer.

Uviđaj je izvršio zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici i saobraćajna policija.

Protiv vozača terernog vozila biće podneta krivična prijava za krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading