MARKO MESAR UBIO KUMA I TIME SE HVALIO: Uz Miloševića i Kojić je žrtva monstruoznog klana - NOVI DETALJI IZ ISTRAGE!

Autor: Republika

Hronika

26.07.2021

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković, zvani Mare i Mesar, kako se osnovano sumnja, ubio je dva svoja kuma i o tome se javno hvalio.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Miljković i Velja Nevolja

Njemu se sudilo za smrt kuma Vlastimira Miloševića, brutalno ubijenog na tramvajskim šinama u širem centru Beograda, ali, kako "Novosti" saznaju, prema svim prikupljenim operativnim saznanjima, on stoji i iza nestanka, i po svemu sudeći likvidacije, Mirka Kojića Koje, kome je, takođe kum!

O ovome je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kada je javnosti obelodanio da Miljković za sebe govori: "Pazi, kakav sam ja kralj. Ubio sam dva kuma"!

- Kojić je, inače, prema operativnim informacijama prva žrtva, posle Miloševića, ove kriminalne grupe, koju predvode Veljko Belivuk i Miljković - ističe izvor "Novosti", blizak istrazi.

- NJih trojica su bila na optužnici i sudilo im se za ubistvo Miloševića. Tokom sudskog postupka, jedini na slobodi je bio Kojić, koji je bio u bekstvu. Šta se dogodilo, potom, i kako je Kojić od saučesnika postao pretnja koju su uklonili, niko sa sigurnošću ne može da kaže. On je znatno stariji od Belivuka i Miljkovića (u trenutku nestanka imao je oko 45 godina), a jedno vreme zidao je zgrade na Zvezdari. Postoji indicija da mu ova dovjica nisu u potpunosti verovala, a sa druge strane su "bacili oko" na njegov građevinski biznis - navodi izvor.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA
Ubistvo Vlastimira Miloševića

Snimak brutalne likvidacije karatiste Miloševića, koje je u javnosti poznatije kao "ubistvo na šinama", prikazan je ekskluzivno u subotu uveče na TV Pink. Oni koji poznaju vođe ove kriminalne bande ističu, a to su i neka veštačenja pokazala, da Miloševića ubija kum Miljković, a da su mu u tome pomagali Belivuk i nestali Kojić.

- Ovaj mladić (Milošević prim. aut.) nema veze sa sukobom "škaljarskog" i "kavačkog klana" - rekao je predsednik Srbije

- Ovaj čovek je bio uzoran, karatista. Ubijen je jer je bio fizički jak i radio je kao pravo obezbeđenje na splavovima. Smetao im je jer nisu mogli da prodaju drogu. On to nije dozvoljavao.

Posle zločina, policija je uhapsila Belivuka i Miljkovića, ali su oni tokom sudskog postupka oslobođeni. Ključni dokazi, poput DNK, kontaminirani su u policiji. Sumnja se da je to urađeno namerno. Belivukov telefon se, takođe, volšebno izgubio negde po policijskim kancelarijama.

Kada je predsednik Vučić, tada, izrazio sumnju u to kako je moglo da dođe do kontaminacije bioloških tragova uzetih sa mesta ubistva, počinje i njegovo nezakonito prisluškivanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading