NOVI DETALJI BELIVUKOVIH ZLOČINA: Nevoljini koljači žrtvama NOŽEVIMA UREZIVALI pogrdne nazive polnih organa po telu!

Autor: Republika

Hronika

23.07.2021

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić saopštio je danas da će optužnica protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića biti podignuta sledećeg petka.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

Nenadić je na konferenciji za novinare prikazao nove slike žrtava brutalnih sakaćenja i ubistava koje su izvršili Velja Nevolja i Marko Miljković i članovi njihovog klana.

Na fotografijama se vide isečeni delovi obezglavljenih tela četvorice ubijenih muškaraca za čija se ubistva tereti Belivukova grupa. U pitanju su fotografije iz komunikacije pripadnika klana zaplenjene sa servera aplikacije "Skaj" i na njima se vide raskomadani Aleksandar Gligorijević, Goran Veličković, Milan Ljepoja i Zdravko Radonjić.

Fotografije tela Lazara Vukićevića, za koje je tužilac rekao da su najmonstruoznije, nisu prikazane jer ih njegov otac još nije video za razliku od ostalih srodnika ubijenih kojima su fotografije predočene.

Prikazani su fotografije nastale dok su žrtve bile žive i nakon što su ubijene, ali i dok su sakaćene i odsecane im glave i drugi delovi tela, prenosi Kurir.

Nekima od žrtava na leđima su urezivali noževima pogrdne nazive odnosno nazive polnih organa.

Nenadić je naveo da se istraga vodi protiv 31 okrivljenog i da je nakon 5. februara proširena u još šest navrata protiv istih ili novih lica. Njeni pripadnici se terete za zločinačko udruživanje, pet teških ubistva, trgovinu drogom, trgovinu oružjem i jednu otmicu i jedno silovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading