ZORANOVA LJUBAVNICA ŠOKIRALA POLICIJU: OVAJ POLITIČAR JE UMEŠAN U JELENINO UBISTVO!

Autor: Republika

Hronika

02.12.2017

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Zoka Mitrović policiji je rekla da je ubica Jelene Marjanović famozni biznismen A. D., koji joj je navodno bio ljubavnik. Takođe je dodala da ga od "ruke zakona" štiti političar, bivši poslanik i ministar!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/facebook.com
Ubistvo Jelene Marjanović je najveća misterija u istoriji ubistava u Srbiji

Zorica Zoka Mitrović, ljubavnica Zorana Marjanovića, izjavila je na saslušanju u policiji da je njegovu suprugu Jelenu 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio poznati beogradski biznismen A. D., kog štiti moćni političar, bivši poslanik i aktuelni ministar.

Najodanija podrška

Mitrovićeva je saslušana u policiji još krajem oktobra, povodom pretnji smrću koje je uputila novinarima. Ona se tada pravdala "da se samo šalila" u vezi s tim pretnjama, ali je iskoristila priliku da policajcima "otvori oči" i "rasvetli" ubistvo o kom već tačno 20 meseci priča cela Srbija!

O tome da je Jelenin ubica moćni tajkun sa kojim je bila u tajnoj vezi prvi je progovorio Vladimir Marjanović, i to 15. septembra, u noći kada je njegov sin Zoran uhapšen kao glavnoosumnjičeni. Međutim, Vladimir je tada tvrdio da je Jelena tražila od ljubavnika da ostavi svoju suprugu, a ne obratno.

- Ovo je klasična nameštaljka za mog sina, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Tražila je od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas, pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude posle da se sam ubio - izjavio je tada Vladimir.

Foto: Privatna arhiva
Jelena i Jana Marjanović 

Okrenuli ploču

Zanimljivo je da su Zoka i Vladimir "okrenuli ploču" i javno optuživali pokojnu Jelenu da je bila neverna tek nakon Zoranovog hapšenja. Pre toga, a odmah nakon zločina, i Vladimir i Zoran su u hvalospevima pričali o Jeleni, tvrdeći da je bila "domaćinski vaspitana", odana majka i supruga...

Ipak, i pored očigledne namere Zoke i porodice Marjanović da odbrane Zorana, poslednji dokazi protiv njega su neumoljivi. Kako je Informer nedavno objavio, završena su sva veštačenja fizičkih i bioloških tragova sa mesta zločina na nasipu u Borči, koji ga dovode u direktnu vezu sa ubistvom. Zoran je i dalje u pritvoru kao jedini osumnjičeni za ovaj zločin.

Optužila je biznismena A. D. da je lično ubio pevačicu 'Granda', sa kojom je navodno bio u tajnoj vezi, zato što Jelena, navodno, nije htela da ostavi Zorana! Takođe je rekla da su A. D. i njegov "zaštitnik" iz sveta politike zajedno "napakovali" lažne dokaze protiv Zorana kako bi istragu skrenuli u pogrešnom pravcu - kaže sagovornik iz policije za informer.rs i dodaje da oni, podrazumeva se, nisu ozbiljno shvatili ove Zoričine tvrdnje.

Zoranova ljubavnica se, inače, pre nekoliko dana javno pohvalila da je policiji otkrila "prave krivce" za Jelenino brutalno ubistvo tokom polemike sa administratorom Fejsbuk grupe "Hoćemo pravdu za Jelenu"!

- Pošto uporno tvrdiš da je Zoran nevin i da se ubica slobodno šeta, očigledno da ti onda znaš ko je ubio Jelenu. Zašto o tome ne obavestiš nadležne organe? - upitao ju je administrator, a Zoka mu je odgovorila:

- Obavestila sam, i to na svoju inicijativu! A složićete se da su to stvari koje se ne pišu po Fejsbuku, te ih tako ni ja nisam iznela nigde, osim tamo gde treba. Baš zato što ubica, to jest ubice Jelene Marjanović moraju da odgovaraju za ono zversko ubistvo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading