UHAPŠEN BRAT MILENE POPOVIĆ: Osumnjičen za pokušaj razbojništva u prodavnici u Severnoj Mitrovici!

Autor: Republika

Hronika

21.07.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripdanici policije u Severnoj Mitrovici uhapsili su dvadesetjednogodišnjeg mladića sa inicijalima N.P. koji je pre nekoliko dana izvršio pokušaj razbojništva u jednom lokalnom trgovinskom objektu.

RepublikaFoto: printskrin

Kako mediji saznaju, radi se o bratu Milene Popović, nevenčane supruge ubijenog srpskog političara iz Kosovske Mitrovice Olivera Ivanovića.

U policijskom saopštenju se navodi, da je 18.07.2021. godine oko 17,55 časova, u Kolašinskoj ulici u Mitrovici, u trgovinskom objektu  “Lazar” maskirani napadač uz pretnju nožem od vlasnika prodavnice pokušao da oduzme novac.

Događaj su, inače, zabeležile i nadzorne kamere u objektu i na ulici ispred, prenose Novosti.

Vlasnik radnje je prisebno reagovao i sprečio pljačku, čak je pojurio napadača izvan lokala.

Već sledećeg dana policijski službenici su pronašli i priveli osumnjičenog, a prilikom pretresa kod njega je pronađen i nož za koji se pretpostavlja da je korišćen u izvršenju krivičnog dela

Daljim istražnim radnjama  utvrđeno je da je isto lice izvršilo i razbojništvo iz 2019. godine u Mitrovici, koje je do sada bilo nerasvetljeno. 

Nakon predočenih dokaza tužilac je uhapšenom odredio meru zadržavanja u trajanju od 48 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading