Goca Božinovska za Republiku o HAPŠENJU VUKAŠINA ŠIJANA: Mora da je krivo loše društvo

Autor:

Hronika

20.07.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom hapšenja Vukašina Šijana, vanbračnog sina ubijenog vođe nekada jakog surčinskog klana Zorana Šijana, za portal Republiku i Srpski telegraf progovorila je pevačica Goca Božinovska.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Goca Božinovska

Pevačica je rekla da je od nas saznala da je sin čoveka kog je najviše volela, uhapšen zbog pucnjave u kojoj je sa dvojicom drugara napao takođe Surčinca Borisa J.

Kazala je da je iznenađena onim što je čula dok je na letovanju.

- Vukašin je verujte dobro dete. Mlad je i miran dečko. Otkud on u toj priči nemam pojma. Na odmoru sam, a Mirko mi nije ništa o tome rekao. Vukašin je brat po ocu mojoj deci Mirku i Zorani i lep odnos imaju. Sumnjam da je upao u loše društvo ili su ga uhvatile neke mladalačke bubice - rekla je Goca. 

RepublikaFoto: Instagram
Vukašin Šijan

Inače, pevačica je i za svog sina Mirka Šijana  uvek imala lepe reči tokom njegovog odrastanja kad god je bio problematičan. Srećna je što se poslednjih godina njen sin smirio i od prošle godine uplovio u ljubavnu vezu sa Bojanom Rodić, sestrom Cecine snajke, a koja će mu krajem leta roditi prvo dete.

Podsetimo, Vukašin Šijan (22), sin ubijenog Zorana Šijana iz Surčina, uhapšen je zbog sumnje da je sa još dvojicom mladića napao Borisa J. (34) ispred njegove kuće u Surčinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading