KO KRIJE UBICE MOG SINA? Nesrećni otac iz Beograda već dva meseca traži ISTINU!

Autor: Aleksandra GRUJIĆ

Hronika

19.07.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt Saše Jevremovića (40) iz Beograda, koji je pronađen mrtav 2. maja na parkingu na Novom Beogradu, i dalje je misterija. Njegov otac Slobodan za Srpski telegraf kaže da još ne zna šta se desilo s njegovim sinom tog kobnog 28. aprila, kada je nestao.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Slobodan Jevremović

Naime, Saša Jevremović, koji je radio kao arhivar u Zemunu, 28. aprila krenuo je, kao i svakog drugog dana, peške na posao, međutim, do tamo nije stigao.

- Kao da sam predosetio nešto, oko 18 časova pokušao sam da ga pozovem na telefon, ali mi se automatski uključivala govorna pošta. U strahu sam pozvao ljude iz njegove firme da vidim da li oni znaju gde je, međutim, od njegove koleginice sam saznao da se on tog dana nije pojavio na radnom mestu - objašnjava ožalošćeni otac i dodaje da je siguran da njegov sin nije izvršio samoubistvo.

To potkrepljuje činjenicom da je Saša poneo torbu, ključeve stana i ostale lične stvari sa sobom, što je gotovo siguran znak da nije nameravao sebi da oduzme život.

Nakon što je porodica isto veče prijavila nestanak i predala njegove slike, krenula je potraga. Nažalost, on je pronađen mrtav 2. maja na parkingu na Novom Beogradu, ispod mosta Gazela. Slobodana muči i to što je identitet utvrđen tek 13. maja, i to preko otisaka prstiju.

Nije umro zbog dijabetesa

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Saša Jevremović

Slobodan navodi da je Saša bio bolestan, ali da sumnja da je to uzrok smrti.

- Moj sin imao je šećernu bolest od 1999, ali se s tim odlično nosio jer je imao dugogodišnje iskustvo. Moguće je da mu se slošilo ako mu je pao šećer i da je završio ispod mosta, ali onda ostaje misterija zašto je opljačkan - objašnjava Jevremović.

- Nakon što su mene i moju ćerku pozvali da identifikujemo telo, uočili smo odmah da je lice tada već pokojnog Saše bilo identično, kao i na slikama koje sam predao policiji 28. aprila, te mi nije jasno zbog čega se 11 dana vodio kao N. N. lice. Da li je trebalo toliko vremena - pita se Jevremović.

Slobodan strahuje da je Saša bio žrtva pljačke s obzirom da je pronađen bez garderobe i vrednih stvari.

- Sumnjivo je da, kada su ga pronašli, na sebi nije imao ni čarape ni cipele, a ni zimsku jaknu, u kojoj su se nalazila dva telefona, novčanik i lična dokumenta. Moguće je da su ga opljačkali, pa ubili jer su mu takođe nedostajali i sat, ključevi stana... Ono što ne znam jeste da li su mog sina pokrali mrtvog ili živog - kaže Sašin otac.

Agonija traje već gotovo dva meseca. Nalaz obdukcije Slobodan još nije dobio iako je još 13. maja znao da je završena. Dan kasnije, 14. maja, rečeno mu je da će toksikološke analize biti završene za oko mesec dana i da najnovija informacija glasi - ništa pre septembra.

- Rekli su mi da rok za toksikološku analizu ne postoji, uz napomenu da je broj zahteva preveliki u odnosu na broj zaposlenih, te da brzina kojom će biti urađena zavisi od hitnosti slučaja, što znači da će porodica da čeka minimum pet meseci da bi saznala najosnovnije. Samo želimo da znamo koji je uzrok i kako je došlo do Sašine smrti da bi nam savest bila mirnija - zaključio je Slobodan.

Otkud povrede na nogama

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Kako ističe Slobodan, Saša je imao duboke ogrebotine na obe noge.

- Stalno se pitam šta će mom Saši povrede na obe potkolenice, to nije mogla nijedna životinja da nanese. Uzrok tome može biti jedino ako ga je neko vukao po zemlji na kojoj se nalazi bodljikava žica. Zahtevao sam da policija pregleda snimke sa nadzornih kamera koje se nalaze u okolini parkinga na Novom Beogradu, kao i listinge njegovih mobilnih telefona. Siguran sam da bi to bio značajan trag, a možda bi sada već i znali kako je do njegove smrti došlo - rekao je Sašin otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading