OTKRIVENO KO JE NAVIJAČ KOGA SU VELJA NEVOLJA I EKIPA ZVERSKI MUČILI I SILOVALI! Dečko se totalno povukao!

Autor: Republika

Hronika

16.07.2021

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk i njegova ekipa, pored svih zlodela i ubistava koje su počenili, još su i silovali i mučili jednog mladića.

RepublikaFoto: youtube.com/Mario Sekulic

Kako saznaje Objektiv, reč je o izvesnom Iliji S., nekadašnjem Veljinom saborcu.

Ovog momka su oteli pripadnici Veljine grupe "Principi", koji su uhapšeni krajem maja, a po naredbi svog vođe, nad Ilijom su se toliko iživljavali da je momak u jednom trenutku i silovan.

Taj mladić bio je član navijačke grupe "Principi" pod komandom Velje Nevolje. Međutim, kada je Velja čuo da se on približio grupi okupljenoj oko Veljinog rivala sa tribine Miloša Radisavljevića Kimija, razbesneo se i naredio je svojim sledbenicima da ga „nauče pameti”. Dečka su više sati mučili, a onda su ga i silovali u onom njihovom "bunkeru" – kaže izvor.

Pretili su mu da će ga ubiti, ali su ga ipak pustili. Posle toga, mladić se povukao u sebe i nije imao kontakt sa Kimijevom ekipom – kaže izvor Objektiva blizak istrazi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading