RONIOCI PRETRAŽUJU DRINU, U TOKU POTRAGA ZA DEČAKOM! Roditelji neutešni: Majka čupa kosu, otac kuka na obali!

Autor:

Hronika

15.07.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obalom brze Drine u mačvanskom selu Badovinci kod Bogatića ronioci pretražuju reku nizvodno u potrazi za devetogodišnji Nikolom N. (9) koji se juče prema svemu sudeći utopio još u jutarnjim satima, dok porodica i njihove komšije nervozno šetaju.

RepublikaFoto: youtube.com/blic.rs
Foto: Ilustracija

Roditelji dečaka su očajni. Majka Mira pognute glave sa rukama u kosi neprestano plače, a otac Radiša kuka i moli boga da njegov mezimac nije nestao u reci. Rođaka porodice kaže da je Nikolin bicikl koji je ostao na obali Drine jedan od ključnih dokaza da se dete utopilo, ali poneko od meštana veruje da se dečak izgubio i da će se uskoro kući vratiti živ. 

- Nidža je poslednji put viđen juče ujutru posle 9 sati kada je biciklom krenuo od kuće do reke gde imaju kolibu. Otac je po povratku s posla otišao do kolibe i do svoje zemlje, i kada je našao Nikolin bicikl u blizini i njegov šorčić, i posle pretražio sva mesta na koja je njegov sin obično išao, prijavio je policiji u Bogatiću njegov nestanak. To je bilo u večernjim satima - ispričala je rođaka i komšinica porodice Nešić za Republiku. 

Pored rodbine koja je u toku noći čamcima pretraživala teren, policija i ronioci su skoro istovremeno sa njima počeli intezivnu pretragu reke, ali i kopnenog terena, koja je i sada u toku. 

Radosav Nešić iz Badovinaca za naš portal kaže da je Nikola razdragani dečak koji se radovao životu i bio vrlo samostalan za svoje mlade godine, a da je od najranijeg detinjstva ostajao bez nadzora roditelja jer su morali naporno da rade da prehrane porodicu. 

- Dva brata sa ženama i malom decom, predškolskog i ranog školskog uzrasta, kojih je šestoro ukupno žive sa ocem u zajednici. Radiša vozi kaminon, a Mira nadniči po selu. Žive vrlo skromno, odnosno na rubu egzistencije, a nisu zaslužili da ih pogodi neka tragedija, pogotovo da im nestane dete -ispričao je Radosav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading