PROPEVAO MARKO MILJKOVIĆ! Na saslušanju svi ćutali osim BELIVUKOVE desne ruke!

Autor: Republika

Hronika

15.07.2021

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i pripadnici njegovog kriminalnog klana koji su danas iz pritvora dovezeni na saslušanje u Specijalni sud u Beogradu, branili su se ćutanjem.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Foto: Ilustracija

Međutim kako saznaje Blic, samo je jedan od pripadnika klana, i to Belivukova "desna ruka" Marko Miljković zvani Zver, odlučio da progovori.

Podsetimo, Velja Nevolja i pripadnici kriminalne grupe, koju je kako se sumnja, on predvodio privedeni su oko 12 sati danas na novo saslušanje jer je prošle nedelje protiv pripadnika ove grupe proširena istraga i oni se sada sumnjiče da stoje iza još dve likvidacije - Aleksandra Gligorijevića Pukija i Lazara Vukićevića.

Na današnjem saslušanju Belivuk i svi pripadnici grupe branili su se ćutanjem, sem Marka Miljkovića čije saslušanje još traje, prenosi Blic.

Belivuk i Miljković su pod sumnjom da su organizovali kriminalnu grupu koja je izvršila niz najtežih krivičnih dela.

Pored njih, tada je uhapšeno još dvadesetak pripadnika grupe, a tužilaštvo za organizovani kriminal je pokrenulo istragu protiv 22 osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading