(VIDEO) ISTINA O SNIMKU IZ 2020. GODINE KOJI JE POSTAO VIRALAN: Otkrivamo ko je žena koja je pretila da će zvati VOĐE ALKATRAZA!

Autor: Republika

Hronika

14.07.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena za koju se spekulisalo da je supruga Miloša Radisavljevića Kimija, a koja je glavni akter snimka koji se širi društvenim mrežama, zapravo je učesnica protesta protiv poskupljenja goriva i nema veze sa nekadašnjim vođom "Alkatraza".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Reč je o snimku koji je na društvenim mrežama objavljen 2020. godine, ali se odnosi na događaj sa protesta protiv poskupljenja goriva.

U snimku koji je objavljen na Jutjubu, glavna akterka koja je očigledno ostala zaglavljena u saobraćajnoj gužvi, zapretila je drugim učesnicima da će pozvati pripadnike navijačke grupe "Alkatraz".

Snimak je na Jutjubu naslovljen sa "Kimijeva žena je malo nervozna", međutim, kako Republika saznaje, žena sa prednjeg sedišta nije supruga Radisavljevića, kao što ni žena koja sedi pozadi nije njegova svastika.

Štaviše, prema našim informacijama, s obzirom na to kada je snimak nastao, Radisavljević tada nije ni bio vođa navijača Alkatraza, već je na čelu te frakcije grobara bio Damjan Šobić, koji je kasnije i hapšen zbog nelegalno posedovanja oružja.

Kako je Republika već pisala, u borbi za prevlast na južnoj tribini stadiona FK Partizan, poslednjih dana u toku je pravi rat, a pripadnici navijačke grupe "Principi", koji su ostali na slobodi nakon hapšenja Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, na sve načine pokušavaju da zaplaše sve one koji su, prema njima, nepoželjni na južnoj tribini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading