(VIDEO) MUŠKARAC ZAPALIO TERETANU U BORČI, PA ZAPALIO I SEBE: Sumnja se na osvetu zbog tuče od pre 2 meseca

Autor:

Hronika

11.07.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć dva sata iza ponoći nepoznati muškarac je zapalio jednu teretanu u Borči

RepublikaFoto: Printscreen

Na snimku pod naslovom "Obistinile se pretnje, zapalili teretanu u Borči posle incidenta" se vidi muška osoba koja prilazi lokalu. U sledećem trenutku razbija staklo i poliva, verovatno benzinom koji je doneo u kantici.

Dok je polivao objekat benzin se prolio i po njegovoj trenerci i obući, te su u trenutku paljenja planule i njegove patike.

Nepoznati muškarac zapaljenih nogu krenuo je da beži niz ulicu pokušavajući da ugasi obuću ali mu to očigledno nije pošlo za rukom te je bos pobegao.

Kako nezvanično saznaje Kurir reč je o teretani u kojoj pre dva meseca pretučen vlasnik N.R., kome su i tada izrečene pretnje.

Teretana je u stambenoj zgadi u kojoj žive ljudi da se kojim vatra proširila sigurno bi bilo mrtvih. Ovom prilikom apelujem na policiju da se stane na put nasilnicima - rekao je N.R.

On je dodao da je srećom noćas pričinjena samo manja materijalna šteta.

Komšije su primetile požar i pozvali vatrogasce, koji su srećom brzo stigli i lokalizovali vatrenu stihiju - rekao je N.R.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading