ZORAN PODVOJENA LIČNOST? Psihijatri uskoro ispituju Marjanovića u pritvoru

Autor: Alo, Republika

Hronika

01.12.2017

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo supruge Jelene (33), uskoro će biti podvrgnut neuropsihijatrijskom veštačenju, prilikom kojeg će biti potpuno pročitan i dokučiće se da li je direktno umešan u ubistvo supruge Jelene.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tim stručnjaka će utvrditi da li je Zoran podvojena ličnost 

Tim sastavljen od neuropsihijatara i psihologa treba da utvrdi da li je Zoran podvojena ličnost i da li su tačne procene pojedinih stručnjaka, datih na osnovu njegovog ponašanja i izjava za medije, da je sebe ubedio da nije ubica, prenosi Alo

Stručnjaci po Zakoniku o krivičnom postupku mogu mesec dana da posmatraju osumnjičenog i da bukvalno svakoga dana idu kod njega u zatvor ukoliko procene da je to potrebno, i da tamo razgovaraju sa njim i testiraju ga, sve dok ne reše sve dileme i nedoumice.

Stručnjaci imaju poslednju reč i procenjuju da li Zoran Marjanović ima savest, da li će ona pre ili kasnije da proradi i da li će posle toga sve da prizna. Od njihovog znanja i pristupa zavisi da li će ga pogoditi u žicu i prozreti do kraja - kaže izvor blizak istrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading