POGINUO MLADI DOKTOR IZ NOVOG PAZARA! Žena i troje male dece povređeni!

Autor: Republika

Hronika

05.07.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekar iz Novog Pazara Denis B. (42) poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći na autoputu Miloš Veliki, u blizini Lajkovca, dok su njegova supruga i troje dece povređeni

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Prema nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo kada je automobil kojim je Denis B. upravljao, pod nerazjašnjenim okolnostima, sleteo sa puta i nekoliko puta se prevrnuo. 

Sa doktorom u automobilu su bili supruga i troje male dece.

Odmah nakon nesreće, svi povređeni su transportovani u Opštu bolnicu Valjevo, ali je doktor u međuvremenu preminuo usled teških povreda.

Prema još nepotvrđenim informacijama, supruga i deca tragično nastradalog doktora su van životne opasnosti.

Denis B. bio je i klupski doktor Futsal kluba Novi Pazar, a pre nekoliko nedelja napadnut je u finalnoj utakmici prvenstva Srbije u Beogradu kada je jedan od navijača sišao sa tribina i udario ga u glavu.

Tom prilikom, on je zadobio prelom vilice zbog čega je operisan i oporavljao se na Vojno medicinskoj akademiji.

- Novi Pazar i ovaj kraj su ostali bez sjajnog čoveka, izvrsnog stručnjaka, karidologa. Ne znamo ništa kako je došlo do nesreće, tragedija, strašno – kratko nam je poručio jedan od njegovih prijatelja.

On je rano jutros krenuo za Beograd na kontrolni pregled.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading