ULEMEKU SU ODSEKLI TESTIS, BORIO SE SA SMRĆU HILJADU PUTA: Obelodanjeni šok detalji iz Legije stranaca!

Autor: Republika

Hronika

02.07.2021

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznanstvo i prijateljstvo Kristijana Golubovića i Milorada Ulemeka Legije tokom devedesetih godina prošlog veka jedna je od poznatih i mnogo puta prepričanih činjenica. Ipak, godinama kasnije, Kristijan je otkrio informacije o Legiji koje su zapanjile javnost.

Milorad Ulemek Legija

Golubović je u intervjuju za Mondo prokomentarisao odnose sa Legijom, pa je otrkio i kroz kakve je opasnosti prolazio na ratištima širom sveta.

Kristijan i Legija

- Legija je jako disciplinovan, pravi sportski tip. Imao je taj greh u životu što je voleo tako malo tu gandžu i neki put da popije viski. Onda izgubi pamet. Neka ta frustracija iz detinjstva što je bio kinjen u Legiji stranaca na ratištima u Bejrutu, Nikaragvi... Odsečen mu je jedan testis. Borio se sa životom i smrću hiljadu puta. Očigledno ga je ta napetost, revolt i taj kontinuirani stres doveo do vijetnamskog sindroma koji je on prebacio na ulicu preko tog Zemunskog klana. Oni su se skontali - oni kriminalci, on vojnik i ispala je ta neka hemija. Država je bila u nikad većoj tranziciji, oni su počeli da mrače i oblače i uradili su šta su uradili.

- Uvek sam govorio Legiji - pošto ti mene smatraš glupljim od sebe evo ja ću da ti kažem. Idete u grob ili na doživotnu. Sredine nema. Ja gledam - malo na robiju, malo grob. Plivam, valjda ću da isteram neku svoju dijagonalu - rekao je Kristijan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kompleksasu

03.07.2021 05:04

Aleksandre, mozda si ti umislio da si neki mangup, "kriminalac",.... Ocigledno je da si obican kriminalac,koja nije bila u situacijama svih onih, koji nisu zivi, niti Legijinih. Kuresas se sa nekim pricama o pokojnim mangupima, koji oni ne mogu da ti pariraju, ali doci ce vreme za naplatu dugova. Obican si kriminalac, koja je razbijala izloge i krala tepihe. Kompleksasu, teski.