Drugaricu silovao metlom na rođendan! U policiji rekao: SAMO SAM SE ŠALIO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam hteo da povredim drugaricu! Samo sam hteo da se našalim. Kajem se zbog svega, mnogo mi je žao što sam naudio toj devojčici, izjavio je na saslušanju J.M. (17), štićenik Zavoda za vaspitanje dece i omladine na Voždovcu, koji se sumnjiči da je metlom silovao devojčicu (14).

Silovao devojčicu metlom/Foto: Ilustracija

Protiv nasilnika je podneta krivična prijava, uz koju je priveden u tužilaštvo.

Žalila se drugarici

Prema rečima našeg izvora iz istrage, maloletnik se brutalno iživljavao nad devojčicom, takođe štićenicom zavoda, na dan kad je napunio 17 godina!

- Devojčica je bila u dnevnom boravku za žene. Ležala je u krevetu i spavala. U jednom trenutku u prostoriju su ušli J. M. i njegov prijatelj B. A. (18), koji je inače bivši štićenik zavoda. Maloletni nasilnik iznenada je zgrabio metlu i počeo dršku da gura devojčici između nogu - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, maloletnica se probudila i rekla nasilniku da je ostavi na miru i da je više ne maltretira.

- Međutim, J. M. je nije poslušao, već su ga njene reči još više razbesnele. Svom snagom joj je dršku gurao u vaginu i analni otvor. Nesrećna devojčica je na sebi imala helanke, a koliko je monstrum bio brutalan, govori i to što joj je naneo povrede i na debelom crevu - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

Nakon zlostavljanja, J. M. i njegov drug su otišli, a teško povređena devojčica se odmah požalila drugarici.

Saslušani mladići

- O brutalnom iživljavanju potom su obaveštene i vaspitačice, koje su povređeno dete odvele u Dečju bolnicu u Tiršovoj ulici. O celom slučaju obaveštena je i policija, koja je ubrzo privela nasilnika. Obojica mladića su saslušana, a kako B. A. nije učestvovao u zlostavljanju, pušten je na slobodu, dok su njegovom drugu stavljene lisice na ruke - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim slučajem.

- Proverava se zbog čega je J. M. na tako monstruozan način naudio štićenici zavoda, kao i šta ga je navelo na to - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lana

15.12.2017 11:02

Jovane sram te bilo!