ĐINĐIĆA SU UBILI PRIPADNICI MUP: Aca Lukas progovorio o Zemunskom klanu, IZJAVOM ZALEDIO SVE U STUDIJU TV PRVA!

Autor: Republika

Hronika

24.06.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas, koji je objavio autobiografsku knjigu u kojoj je ogolio neke od epizoda iz svog burnog života, izneo je šokantne tvrdnje vezane za Zemunski klan i ubistvo premijera Zorana Đinđića tokom gostovanja na TV Prva.

RepublikaFoto: E-Stock
Kum, Duća i Lukas

Objašnjavajući svoj odnos sa pripadnicima Zemunskog klana, čija je moć u to vreme bila gotovo nezamisliva, Lukas je rekao da nikada nije pevao za njih, nego da su oni dolazili na njegove nastupe.

- Saslušajte me pažljivo: nikada nisam voleo vlast posle 5. oktobra, nisam glasao za njih. Poznavao sam mnogo ljudi, tako sam poznavao i ljude iz Zemunskog klana. Dolazili su na moje nastupe, sedeo sam sa njima i pre i posle 5. oktobra - rekao je Lukas.

RepublikaFoto: Tanjug

Ipak, najdramatičnije otkriće folkera je izjava u kojoj tvrdi da su premijera Zorana Đinđića ubili pripadnici Ministarstva unutršnjih posla.

- Premijera su ubili pripadnici MUP. Svi oni su imali značke, nisam im ja dao, nego neko drugi - podvukao je Lukas i dodao da "Srbija nije umrla sa Đinđićem".

Folker je negirao informacije da se radovao kada je Đinđić ubijen.

- Nisam pevao zato što je neko ubijen. Nisam srećan kada je neko ubijen. Nisam bio njegov sledbenik. Meni su stavili na teret da sam pevao u Belu u Austriji kada je u Srbiji bila nacionalna žalost - rekao je između ostalog pevač.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading