MOJ TADAŠNJI DEČKO UPOZNAO JE LEČIĆA I NINU! Šok ispovest Danijele Štajnfeld: NISAM REKLA SVE, TAKO ŠTITIM I NJEGOVU PORODICU!

Autor: Republika

Hronika

24.06.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danijela Štajfeld otkrila je u velikoj životnoj ispovesti je njen tadašnji dečko upoznao glumca Branislava Lečića, koga je ona optužila za silovanje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/N1 youtube.com/printscreen/Hold Me Right Film, Tanjug/ZoranŽestić
Lečić i Štajnfeldova

U velikoj ispovesti za Nedeljnik, glumica tvrdi da je Branislav Lečić uznemiravao i mnogo pre nego što kobnog 7. maja, kada se prema njenim tvrdnjama dogodio zločin čiji je ona bila žrtva.

- On je pokušavao da ima seks sa mnom još od premijere, koja je bila u novembru 2011. godine. Moj tadašnji dečko bio je na premijeri i upoznao se sa Lečićem i njegovom suprugom Ninom - kazala je glumica u intervjuu za Nedeljnik.

Prema njenim rečima, nikada nije davala nikakve znake Lečiću da tu može da se desi nešto više od prijateljstva i posla.

- Umem da budem jako otvorena, topla, volim da se šalim i možda to neko pogrešno protumači, ali sam sa njim uvek bila naročito oprezna - priča Danijela i dodaje da je glumac jednom zaključao u svlačionici BDP.

- Otrgla sam se nekako, izletela, zalupila vrata za sobom - ističe Štajnfeldova.

Na pitanje šta se tačno dogodilo 7. maja 2012. godine, on poručuje da ne može da govori o svim detaljima.

- Hoću da omogućim policiji i Tužilaštvu da na miru rade svoj posao. Time što nisam javno otrkila sve, ja praktično štitim i Lečićevu familiju. Mnoge informacije nisam podelila i nadam se da neću biti prinuđena da sve pustim u javnost. Predala sam  Tužilaštvu sve materijale. Nadam se da će pokrenuti istragu uprkos tome što je mom advokatu rečeno da postupak neće biti pokrenut - istakla je glumica.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading