ŠTA NAM TO DECA RADE? Devojčice zasluženo izbačene iz škole!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

30.11.2017

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenice prvog razreda Srednje tehničke škole "Mileta Nikolić" iz Aranđelovca izbačene su iz škole zbog toga brutalnog šamaranja devojčice (15). Rešenje o isključenju dobio je i učenik koji je držao ruke devojčici dok su je vršnjakinje tukle.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nasilje u školama

Slučaj je stigao do Višeg suda u Kragujevcu jer su roditelji B. N. tužili sve učesnike incidenta.

- Roditelji učenice S. V. i učenika D. R. podneli su pisani zahtev školi za ispisnicu pre uručenja pomenutog rešenja, dok je učenica K. V. u postupku uručenja rešenja, na koje ima pravo žalbe u drugostepenom postupku - kaže direktor Tehničke škole Dragan Ranković za beogradske medije.

Video jezivog vršnjačkog nasilja u školi, koji se dogodio 31. septembra osvanuo je 8. novembra na društvenim mrežama i na Jutjub kanalu, pod nazivom "Šta nam to deca rade?".

Na snimku se se vidi kako se grupa učenika okupila oko devojčice i pojedinačno je svako od njih udara u glavu.

- Spusti ruke dole! Jel ti jasno bre? - čuje se naredba između naleta smeha i adrenalina dok devojčica, žrtva vršnjačkog nasilja, pokušava da se zaštiti rukama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading