ZAPLENJENO 1,4 TONE NARKOTIKA! Srpska policija radi punom parom, KRIMINALCI U PANICI!

Autor: Republika

Hronika

23.06.2021

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas da je policija u poslednjih osam meseci zaplenila više od 1,4 tone narkotika i da su razbijene četiri organizovane kriminalne grupe koje su se bavile trgovinom narkotika.

RepublikaFoto: Ilustracija: Republiak.rs, MUP Srbije
Ilustracija

Ministar Vulin je na kolegijumu koji je održao sa rukovodiocima Uprave kriminalističke policije, predstavnicima grupa za borbu protiv droga svih policijskih uprava u Srbiji, istakao da u narednom periodu borba protiv droga mora biti još odlučnija i snažnija.

Ministar je poručio da kriminalistička policija u svom radu ima punu podršku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i državnog rukovodstva.

- Srbija neće biti sigurno mesto za narko-dilere i od vas očekujem još veću posvećenost i snažniji rad, odlučnu borbu protiv organizovanih kriminalnih grupa koje se bave trgovinom narkoticima - naglasio je ministar Vulin. 

Ministar je, takođe, naglasio da poseban akcenat mora biti na otkrivanju laboratorija kako bi se sprečila sama proizvodnja narkotika.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading