VULETIĆ SVE SLAGAO! Dokazano da je bivši čelnik FK Partizan širio laži o BUNKERU U HUMSKOJ!

Autor: Republika

Hronika

23.06.2021

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić juče je izneo netačne tvrdnje u SBOK!

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
LAGAO U SBPOK: Vladimir Vuletić

Inspektori SBPOK, povodom izjave koju je policiji dostavio nekadašnji funkcioner FK Partizan Vladimir Vuletić, proverom navoda koje je izneo, utvrdili su da JSD Partizan nije imalo sklopljen ugovor sa preduzećem "Mitona" d.o.o. niti sa gospodinom Miloradom Pušicom o iznajmljivanju restorana i bašte na stadionu u Humskoj. 

- Informacija dobijena od strane Vladimira Vuletića pokazala se neistinitom. O razlozima dostavljanja lažnih vesti pripadnicima SBPOK-a, razgovaraćemo sa gospodinom Vuletićem - navodi se u saopštenju SBPOK.

Podsetimo, Vuletić je juče, očigledno dao lažnu izjavu, u kojoj je optužio funkcionera SNS Milorada Pušicu da je sklopio ugovor sa JSD Partizan o zakupu restorana na stadionu u Humskoj. On je izneo tvrdnje da je Pušica zakupac bunkera, koji je koristio Vuletićev pajtos i "brat", okoreli kriminalac Veljko Belivuk, a u kojem je pronađen snajper.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading