UŽASNI DETALJI UBISTVA U ČENTI! Bliskog prijatelja upucao dramlijama, pa ga sekao razbijenom flašom!

Autor:

Hronika

22.06.2021

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog Nikole S. (37) iz opštine Palilula, zbog sumnje da je dana 14. juna ove godine u ataru naseljenog mesta Čenta, nakon svađe i kraće tuče sa umišljajem lišio života Radomira Perišića (43), takođe iz Beograda.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Nikola Srdić je navodno ubio svog dugogodišnjeg prijatelja tako što je iz gasnog pištolja, iz neposredne blizine, ispalio u Radomira Perišića više metalnih kuglica – tzv. dramlija i naneo mu 8 strelnih ulaznih rana, a zatim mu je staklenom flašom od piva zadao udarac u predelu glave, usled čega se flaša razbila. Srdić se tu nije zaustavio, nego je mučni zločin nastavio uzevši oštri deo grlića razbijene staklene flaše i druga više puta posekao u predelu vrata, nanevši mu tri posekotine, usled kojih je iskrvario i preminuo, dok je okrivljeni napustio mesto ubistva.

- Dežurni zamenik javnog tužioca je sa policijskim službenicima PPU Zrenjanin izvršio uviđaj. Nakon što je osumnjičenog saslušao javni tužilac, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu je, po predlogu njegovom predlogu, N. S. odredio pritvor zbog krivičnog dela ubistvo, naveo je viši javni tužilac u Zrenjaninu Zoran Đuran.

Podsetimo, Nikola je svog prijatelja Rašu usmrtio 14. juna između 16 i 17 časova. O ovom strašnom zločinu Srdić, inače od početka ove godine nastanjen u Čenti, obavestio je svoju suprugu Žaklinu, koja je, blago rečeno, zanemela.

RepublikaFoto: youtube.com/KissFM Media
Foto: Ilustracija

- Zaista nisam mogla da verujem kada mi je saopštio da je počinio zločin. Upitala sam ga gde je Raša koji je živeo zajedno sa nama. Provodili su vreme zajedno, nisu se odvajali. Samo mi je rekao: „Ubio sam ga“ - ispričala je nakon zločina za „Alo!“ Žaklina, supruga Nikole Srdića.

- U šoku sam! Prema meni, mojoj ćerki iz prvog braka i deci nikada nije grub, niti sam mogla da pomislim da u njemu postoji takva agresija. Jesmo se svađali, ali ni mene, ni decu nikada nije udario. Verujte, ne znam šta mu se dogodilo da počini takav užasan zločin - dodaje Žaklina koja je zvala policiju i prijavila ubistvo.

Nikola koji je radio kao automehaničar, njegova supruga Žaklina i ubijeni Raša živeli su zajedno u kući u Čenti. Uhapšen je na deponiji na Belom bregu gde je sa kesicom marihuane zakopao prijatelja kojeg  je prethodno iskasapio delovima razbijene flaše piva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading