ZAPALIO KOMŠIJU ZBOG ŽENINOG KUKURUZA! Šanse da čovek preživi nikakve! OTKRIVEN MOTIV STRAVIČNOG ZLOČINA KOD ŠAPCA!

Autor: Republika

Hronika

20.06.2021

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TANJA M., ćerka R. M. koga je komšija Z. D. (58) polio benzinom i zapalio u selu Dublje kod Šapca, kaže da je sukob izbio oko kukuruza koji je njen otac čuvao.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan

Da podsetimo, Z. D. je sinoć oko 21 sat pozvao komšiju da izađe ispred kuće, polio ga benzinom i zapalio, a posle toga pobegao. Teško povređenom R.M. u pomoć su pritekli majka i komšije, a on se trenutno nalazi na klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

- Šanse mog oca da preživi su nikakve, on je u jako teškom stanju. Komšija koga znamo ceo život i sa kojim smo sarađivali, pozivali ga da nam pomogne i uvek plaćali, zapalio je mog oca zbog svađe koja datira od prošle jeseni - kaže ćerka povređenog.

- Naime, moj otac je preuzeo na sebe da čuva kukuruz koji je u vlasništvu supruge Z.D., sa kojom on inače nije u kontaktu. Komšija je tada pokušao da uzme taj kukuruz, ali otac nije dozvolio. Vređao nas je sve, pretio nam, pa ga je tata isterao iz dvorišta - objašnjava Tanja M.

Kako kaže, nema govora da je motiv ovog stravičnog zločina ljubavna veza.

- Moj otac živi sa mojom majkom, ima dva unučeta, dvoje dece. Komšija je poznat kao problematičan i sklon alkoholu, svima je pravio probleme - dodala je ćerka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading