KRV JOJ IŠLA IZ USTA: Devojčica vodom poprskala druga, on je ISPREBIJAO!

Autor: J. J.

Hronika

19.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U zemunskoj osnovnoj školi "Majka Jugovića" pre dva dana se desilo brutalno vršnjačko nasilje, kada je učenik petog razreda divljački pretukao školsku drugaricu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sve se desilo posle časova, nakon što su se deca okupila oko fontane u zemunskom parku da proslave kraj školske godine. Dečak je napao drugaricu jer ga je ona poprskala vodom.

- Deca već godinama kraj godine proslavljaju prskanjem. Ponesu flašice, pištoljčiće. U toku prskanja moja ćerka je najverovatnije isprskala druga, a on ju je najpre gađao u glavu, zatim se zaleteo, počeo da je šutira, a onda i udara pesnicama u rebra i nos. Išla joj je krv iz usta. Otišli smo kod lekara, nema unutrašnjih povreda, ali je nos i čitav deo lica natečen i bolan. Dečak je inače sklon nasilju. Mi deci stalno ponavljamo da se sklanjaju od njega - priča majka devojčice.

Kako navodi, hirurg sa Instituta za majku i dete je po dužnosti pozvao policiju, ali njima su ruke vezane.

- Dali smo izjavu u zemunskoj policiji, inspektor je imao puno razumevanja, ali oni mogu samo da pozovu roditelje i nadležne da dalje prate dete. A u školi su rekli da se slučaj desio van objekta i posle časova i da će se problematičnim dečakom baviti od sledeće godine jer mu je već zaključena ocena iz vladanja - dodaje majka.

Povodom ovog incidenta pozvali smo i školu za komentar i ostavili broj telefona, ali nam se direktorka Ana Lukić nije javila. Posle nam je rečeno da je otišla kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading