UBICA IZ PROKUPLJA JE ČLAN BANDE DILERA: Meštani ga ipak opisuju kao "veseljaka koji je voleo da popije"!?

Autor: Slađana STEPANOVIĆ

Hronika

17.06.2021

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran B, koji je jutros oko 06.40 časova upucao nevenčanu suprugu I.R u Prokuplju a potom izvršio samoubistvo, bio je član organizovane kriminalne grupe koja se bavila dilovanjem narkotika, saznaje Republika.

RepublikaFoto: printscreen
Uviđaj na mestu zločina

Monstruozan porodični zločin, kako je Republika već pisala, odigrao se ispred zgrade opštine Prokuplje, u kojoj I.R. radi.

Ona se parkirala i izašla iz vozila, a on je to video iz svog automobila, koji je bio prekoputa, i krenuo za njom sa pištoljem. Ispalio je nekoliko metaka, ali ju je samo jedan pogodio i prošao kroz levo plućno krilo i nije se zadržao, pa nisu oštećeni drugi organi. Sada joj se radi drenaža i u stabilnom je stanju - kaže naš izvor.

Prema informacijama Republike, motiv za krvavi pir najverovatnije je neplaćena alimentacija, za koju je Zoranu B. nedavno stiglo sudsko rešenje sa rokom isplate, jer joj nije tražio da se pomire.

Kako saznajemo, I.R. i Zoran B. imaju dvoje dece - ćerku od 18 i sina od 13 godina, a razišli su se kada je dečak imao dva meseca.

Iako je u Prokuplju javna tajna da je Zoran B. bio povezan sa narkodilerima u tom gradu, mnogi meštani ga znaju kao "veseljaka koji je voleo da popije".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading