JEZIVA SCENA U BEOGRADSKOM PREVOZU: Pretukli mladića FLAŠAMA pa ga bez svesti i krvavog izbacili na ulicu!

Autor:

Hronika

17.06.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac čiji je identitet za sada nepoznat bio je žrtva fizičkog napada noćas oko 22.20 u autobusu na liniji 31, koji se kretao u pravcu Konjarnika.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN
Foto: Ilustracija

Mondu je potvrđeno da je mladić sa povredama nakon incidenta u autobusu prebačen na Vojno-medicinsku akademiju, a policija traga za počiniocima.

Mediji su ranije preneli da se incident dogodio u noći između srede i četvrtka u autobusu GSP-a. Nesrećnog čoveka dvojica muškaraca su počela da tuku nakon svađe, čiji uzrok nije poznat. Tukli su ga flašama i pesnicama, a kada je vozač shvatio šta se dešava, zaustavio je autobus. Nesrećnog muškarca, oblivenog krvlju i bez svesti, napadači su izbacili iz vozila a potom pobegli.

Ubrzo je na lice mesta stigla policija i obavila uviđaj. Služba Hitne pomoći je pružila medicinsku pomoć mladiću i odvela ga na dalje zbrinjavanje povreda.

Pojedini mediji objavili su i fotografije nesrećnog mladića dok je čekao da dođe Hitna pomoć, na kojima se vidi da je obliven krvlju i ne može da stoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading