NASTAVLJENO SUĐENJE ZA POKUŠAJ UBISTVA U ZEMUNU! Veštak demolirao odbranu Nikole Malbaše, dokazao da diler LAŽE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje bivšem fudbaleru Nikoli Malbaši (43), koji se tereti da je 8. jula prošle godine u Ševinoj ulici u Zemunu izbo nožem Igora Neškovića (47), poznatijeg kao Ciga, nastavljeno je danas.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Igor Nešković (sredina) sa Malbašinim advokatom (levo) i prijateljem

Veštak medicisnke struke i bivši ministar odbrane Zoran Stanković je izjavio da je nemoguće da je napadač bio iza, jer sve povrede ukazuju da je bio na suvozačevom mestu, a da bi krvi bilo i na zadnjim sedištima da je istina da je Igor prešao pozadi.

To praktično znači da je ovom izjavom porušio iskaz Igora Neškovića koji je na prethodnom ročištu rekao da ga je izbo neko ko je sedeo iza Malbaše.

Zamenica višeg javnog tužioca istakla je da ništa ne ukazuje da Nešković govori istinu i da se sve više vidi da je Malbaša kriv i da Igorov iskaz ništa ne menja u optužnici, što govori u prilog našim ekskluzivnim saznanjima od prošle godine, da je do obračuna između njih dvojice došlo zbog neraščišćenog dugovanja.

Zatim je veštak Stanković seo do Malbaše i pokazao na našoj novinarki, koja je sedela iza bivšeg fudbalera Partizana, kakve bi povrede zadobio Nešković da je napadač bio iza suvozača, a koje nije imao nakon napada.

On je uzeo njenu ruku, u kojoj je bila hemijska olovka, i ubadao se po desnoj strani tela.

Na kraju ročišta zamolio je Igora da ustane kako bi video koliko je visok i onda ponovio da nije moguće da je uspeo da se provuče na zadnje sedište, a Nešković mu je na to uz osmeh odgovorio: "Sedite sa mnom u kola i videćete da mogu".

Foto: f

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Roditelji i supruga Nikole Malbaše

Fudbalerov advokat opet je sudiji tražio da se Malbaši ukine pritvor jer se, kako kaže, sve više vidi da nije kriv, ali nije odobreno.

Na suđenju su bili prisutni i roditelji i supruga bivšeg reprezentativca SCG, koji su odbili da svedoče.

Podsetimo, na prethodnom suđenju Malbaša je izjavio da se Nešković i on poznaju godinama i da nikad u životu ne bi naudio svom kućnom prijatelju.

- Nisam kriv i nisam počinio delo koje mi se stavlja na teret. Igor i ja se družimo preko 20 godina, osim toga smo i poslovni partneri - rekao je tada bivši fudbaler.

Reči optuženog ponovio je i oštećeni Nešković, koji je opovrgao da mu je Malbaša naneo povrede.

- Nakon što smo pogledali plac za koji je Malbaša dobio dozvolu i seli u auto, pojavio se smeđi gospodin kojeg sam tada prvi put u životu video. Čovek je počeo da lupa na prozor suvozača gde se nalazio Nikola i psovao je. Nakon nekoliko sekundi seo je iza Nikole i udario ga najmanje 10 puta pesnicama po glavi - ispričao je Nešković i dodao:

- Bilo mi je žao mog prijatelja, pa sam pokušao da tog čoveka smirim tako što sam s vozačevog mesta prešao na zadnji deo auta i krenuo da uhvatim gospodina za ruke. Brzo nakon toga sam uvideo da u desnoj ruci ima nož, koji mi je na kraju zario u grudni koš - objašnjava Igor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading