PRED GOSTIMA NA KRSNU SLAVU: Polio benzinom pa ZAPALIO ROĐENOG OCA

Autor: telegraf.rs

Hronika

29.11.2017

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen M. M. (54), koji drži servis za kamione i traktore u Jagodini, polio je benzinom i zapalio svog rođenog oca M. M. (72) dok je sa gostima 21. novembra slavio svoju slavu Aranđelovdan, u porodičnoj kući u Radošinu kod Svilajnca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pokušao da ubije oca tako što ga je zapalio

Nesrećni starac zadobio je teške povrede i zbrinut je u Centru za opekotine Opšte bolnice u Ćupriji, dok je njegov sin posle brutalnog čina uhapšen u Jagodini i određen mu je pritvor do 30 dana.

Jezivo porodično nasilje odigralo se 21. novembra za vreme ručka. Izvor iz istrage kaže da je biznismen koji živi i radi u Jagodini, došao do očeve kuće u Radošinu i iz flaše počeo da posipa benzin po podu i nameštaju.

- Kad je otac pokušao da ga izgura napolje, sin je i njega poprskao benzinom i zatim upaljačem zapalio prostoriju. Vatra je zahvatila i njegovog oca, koji je zadobio teške povrede. Odmah je pozvana policija, a starina je sa teškim povredama završio na Odeljenju plastične hirurgije u Ćupriji.

- M. M. je uhapšen i nakon saslušanja u nadležnom tužilaštvu određen mu je pritvor do 30 dana. Tereti se za nasilje u porodici. Požar koji je izazvao u očevoj kući brzo je ugašen i nije pričinjena velika materijalna šteta - kazao je izvor "Informera".

Sinu monstrumu sve obezbedio

Meštanin Radošina, koji je bio na slavi, rekao je da niko nije ni slutio da će M. M. pokušati da ubije rođenog oca.

- Nesrećni M. M. je godinama radio u inostranstvu, pa je sinu u Jagodini napravio servis za kamione i traktore, kupio mu stan, čak se priča i da mu je kupio i 20 hektara zemlje. Međutim, oni nisu bili u dobrim odnosima, naročito u poslednjih godinu dana - priča meštanin Radošina.

On dodaje da se uhapšeni čudno ponašao u poslednje vreme, ali da niko u Radošinu nije znao šta ga muči.

- Bili smo na slavi kada je on banuo. Nešto je nervozno rekao ocu i počeo iz flaše da sipa benzin. Tu su se jako posvađali. Otac je počeo da gura sina iz kuće, terao ga je napolje, bilo je sve vreme mučno gledati. Vatra je planula i zahvatila starinu.

- Mi smo odmah skočili i ugasili ga. Pozvali smo policiju i odmah krenuli u bolnicu. Ne znamo šta je bilo sa njegovim sinom, kasnije smo čuli da je uhapšen - priča prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading