(VIDEO) JEZIVA TRAGEDIJA, SRBIN POGINUO U AMERICI! Povređeno još pet srpskih državljana, JEDNOM SE BORE ZA ŽIVOT!

Autor: Republika

Hronika

14.06.2021

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tragičnoj nesreći motornog broda na reci Meramek u blizini gradića Fentona U SAD, stradao je Miloš Marjanović (34).

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Hitna pomoć i policija na licu mesta

Brod u kome je pored Marjanovića bilo još pet srpskih državljana zakucao se u kamenje u plitkom delu reke. Nakon udarca svi putnici broda su sleteli sa plovila, a Marjanović je poginuo na licu mesta.

 

Ostali putnici prebačeni su sa mesta nesreće u bolnicu. Dvoje je u međuvremenu pušteno, a troje zadržano, od kojih se jedan srpski imigrant nalazi u Odeljenju intenzivne nege, u veoma teškom stanju.

Miloš Marjanović, rodom iz Leskovca, živeo je u čikaškom predgrađu Brukfild, gde je radio u jednoj radionici za popravku kamiona.

Prema saznanjima Serbian Timesa, u Čikagu živi i Marjanovićev rođeni brat, koji je pozvan da preuzme telo. Među preostalim putnicima broda nalaze se još dvojica mladića iz Leskovca, po jedan iz Niša i Beograda, te devojka iz Vrnjačke Banje.

- Putnici sa broda su brzo vozili rekom u mraku, udarili su o kamenje u plitkom delu, nakon čega su odleteli sa plovila - rekao je šef vatrogasnog bataljona Bil Modrošić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading