SUMNJA SE DA JE DEČAKA (10) U BAZEN GURNUO DRUG (8)! Detalji stravične tragedije kod Sombora! DETE NEĆE ODGOVARATI JER JE MLAĐE OD 14 GODINA!

Autor: Republika

Hronika

14.06.2021

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je dečaka gurnuo osmogodišnjak.

Ilustracija

Telo desetogodišnjaka pronađeno je sinoć oko 22 sata i 20 minuta na dnu gradskog bazena u Odžacima, a kako smo pisali, sumnja se da ga je u vodu gurnuo drug (8).

- Dete je gurnuto u bazen od strane drugog deteta. Neće biti krivičnog postupka jer je dete krivično neodgovorno, odnosno mlađe od 14 godina. Tačno je da je čuvar bazena gluvonema osoba, te da zato niko nije čuo šta se dogodilo - kaže tužilac Višeg javnog tužilaštva u Somboru.

Njih dvojica su, inače, u trenutku tragedije bili sami u objektu, a istraga će biti pokrenuta i kako bi se utvrdila odgovornost uprave bazena.

Naime, ustanovljeno je da je kao radnik obezbeđennja angažovana osoba koja je gluvonema, te nije čula da se dete davi.

U cilju utvrđivanja svih okolnosti, i kako bi bila uzeta izjava od 8-godišnjeg dečaka, biće angažovani Centar za socijalni rad i dečiji psiholog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading