IZ OČIJU MI JE CURIO GNOJ! Jeziva ispovest žrtve lažne doktorke Olgice: Napravila mi je horor od života

Autor:

Hronika

10.06.2021

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažna doktorka Olgica Markanović, koja je uhapšena zbog nadrilekarstva, upropastila je život i Beograđanki S. D. (41), koja je kod nje otišla kako bi joj ova ulepšala kapke.

RepublikaFoto: Instagram/olgicamarkanovic
Lažna doktorka Olgica Markanović

Odlazak kod ove nadrilekarke joj je, kako kaže, napravio horor od života.

Njen oglas sam videla na Fejsbuku. Imala sam kesaste podočnjake, pa sam htela da ih se rešim. Poslala sam joj najpre fotografiju i pozvala je da je pitam da li se to rešava operativnim putem. Ona mi je rekla: „Ne, ne, to je laser, to je nešto novo”, i objasnila da je tim aparatom počelo da se radi šest meseci pre toga. Tvrdila je da je u pitanju izuzetno dobra metoda, a da su rezultati brzo vidljivi. Rekla mi je da je intervencija invazivna, ali da je daleko od operacije. Sve je nahvalila i kazala da za sedam do deset dana spadaju krastice i da ostaje samo mlada koža. Napomenula je da crvenilo traje možda mesec dana, ali i da je oporavak kratak – govori S. D. za Objektiv.

Naša sagovornica navodi da joj je „dr” Olgica više puta rekla da će joj operaciju uraditi laserom.

Uradila sam to 28. juna prošle godine i platila 250 evra. Videla sam fotografije koje je ona kačila na Fejsbuk. Nisam znala da su to fotke skidane iz nekih časopisa posle operativnih metoda. A proveravala sam i na njima se vidi da nisu fotošopirane. Kada sam ih videla, rekla sam sebi: „Ovo je super.” Inače, nisam pristalica ubrizgavanja hijalurona i botoksa. Ona je rekla da je to samo uklanjanje viška kože. To me je privuklo i otišla sam kod nje – otkriva unakažena žena.

RepublikaFoto: Instagram/olgicamarkanovic

Ali, kada je počela intervencija, S. D. je shvatila da sve što joj je Olgica pričala nema veze sa istinom.

Ubola me je iglom za zubarske anestezije ispod podočnjaka. Pre toga ništa nije sterilisala. Namazala je samo neku kremu. Rekla mi je da idem kući, da će krastice spasti za sedam do 10 dana. Napisala mi je da koristim neku kremu. Mazala sam je par dana, a već dan posle intervencije iz rana je počeo da curi gnoj, krenula je i limfa. I tako danima – kaže žrtva lažne doktorke, koja je nedavno uhapšena zbog ugrožavanja zdravlja više ljudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading