PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MONSTRUMA IZ NEGOTINA: Prisiljavao pastorku (9) na gadosti, PRETI MU 15 GODINA ROBIJE!

Autor: Republika

Hronika

10.06.2021

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Negotinu podiglo je optužnicu protiv svog sugrađanina T. F. (30), koji je krajem prošle godine uhapšen zbog sumnje da je nad svojom devetogodišnjom pastorkom izvršio produženo krivično delo obljube zloputrebom položaja, zbog čega mu preti do 15 godina zatvora.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Kako se sumnja, T.F. je ćerku svoje supruge, sa kojom ima dvogodišnje dete, u kući u kojoj zajedno žive prisiljavao na oralni seks i gledanje porno filmova.

Navodno, sve je otkriveno nakon što su psiholozi i veštaci, posle razgovora sa devojčicom, došli do zaključka da je nedelo, zapravo, daleko strašnije nego što se u prvi mah činilo.

Sve je otkriveno krajem prošle godine, kada je pastorka T. F. u goste pozvala drugaricu.

T. F. je tada, navodno, ušao u sobu u kojoj su bile devojčice i predložio im da sve troje legnu u krevet. Tu je, sumnja se, drugaricu svoje pastorke dodirivao po intimnim delovima tela.

Maloletnica se, uplašila, obukla i otišla kući.

Pre nego što je izašla, T. F. joj je zapretio da nikome ne sme da kaže šta se desilo.

Međutim, čim je stigla kući devojčica je sve ispričala majci, koja je odmah pozvala policiju. Posle nekoliko dana istrage, T.F. je priveden.  

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading