KRAGUJEVČANKA OBJAVILA DA JE UDOVICA, PA DVA KASNIJE NA MUŽA UDARILA NOŽEM! Već bila u zatvoru jer ga je stalno tukla!

Autor: Republika

Hronika

09.06.2021

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Julijana Rašitović (51) iz Kragujevca uhapšena je pod sumnjom da je izvršila krivično delo porodičnog nasilja.

RepublikaFoto: printskrin

Žrtva je bio njen bivši muž Ivica Rašitović (47), a nasilje se dogodilo u Brđanskoj ulici, saopšteno je iz Policijske uprave.

Ona je na supruga nasrnula nožem i nanela mu telesne povrede, a nesrećnik je dobio i udarac u glavu. Ivica je vozilom Hitne pomoći prebačen u Univerzitetski Klinički centar gde mu je pružena medicinska pomoć.

Kako Kurir saznaje, on je van životne opasnosti.

Ivica i Julijana razdvojeni su već neko vreme, a komšije kažu da su čule buku i lomljavu, ali da to nije bilo ništa neuobičajeno, jer se par, po njihovim pričama,  i ranije svađao pa i fizički sukobljavao.

- Nije prvi put. Svađali su se i pre i bilo je fizičkih obračuna, ali Ivica nikada nije bio nasilan. Uvek ga je žena maltretirala i tukla. Svi smo to znali i bilo nam ga je žao. On je stvarno dobrica - priča za Kurir komšija Đorđe Arsić.

RepublikaFoto: printskrin

Ceo komšiluk potvrđuje da je muškarac godinama trpeo nasilje od svoje žene i kažu da ju je prijavljivao policiji, pa je ona dobila zabranu prilaska.

- Bila je godinu dana u zatvoru, ne znam zbog čega, a što se Ivice tiče, čula sam da ima zabranu prilaska. Jutros sam čula buku, viku, lomljavu i onda sam videla gomilu policije ispred njihove kuće. Iskreno, ne čudi me da je to uradila - objašnjava Dragica Todorović, komšinica. 

Višegodišnji sukobi supružnika koji su već neko vreme razdvojeni eskalirali su ovom dramom. Na svu sreću, Ivica je preživeo, a Julijani je određen policijski pritvor do 48 sati nakon čega će biti izvedena pred nadležnog tužioca.

Susedi kažu da, koliko ih ne čudi ovaj događaj, toliko ih čudi da muž godinama trpi nasilje od strane žene.

Zanimljivo je da je Julijana dva dana pre nego što je nožem napala muža objavila na Fejsbuku da je udovica, dok je Ivica bio živ i zdrav. Napisala je da joj je muž poginuo i da je sada spremna za nove ljubavi. Samo nekoliko dana nakon objave, upala je u njegovu kuću i izbola ga nožem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading