VIŠE PUTA OSUĐIVANI PEDOFIL NAPAO DEVOJKU USRED GRADSKOG AUTOBUSA U BEOGRADU! Dvojica ga držala do dolaska policije!

Autor: Republika

Hronika

09.06.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađa putnica prijavila je danas oko 11 sati seksualno uznemiravanje u gradskom prevozu od strane starijeg muškarca (58), a vozač GSP-a je odmah slučaj prijavio kroz sistem hitne službe.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Dispečer centra Sekretarijata za javni prevoz odmah po dobijenom alarmu kontaktirao je vozača, a potom obavestio i policiju koja je ubrzo stigla i uhapsila napadača.

- Do momenta dolaska policije dva mlađa putnika zadržala su lice u vozilu za koje se sumnja da je uznemiravalo devojku - saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Odeljenje za upravljanje i monitoring Sekretarijata za javni prevoz danas je oko 11 sati tokom redovnog rada na upravljanju linijama JLPP-a dobilo alarm hitne službe od vozača koji obavlja prevoz na liniji 16.

Vozilo se u trenutku slanja alarma nalazilo kod Tržnog centra "Ušće" u smeru ka Gradskoj opštini Novi Beograd.

Dispečer je odmah po dobijenom alarmu kontaktirao vozača koji je naveo da je jedna mlađa putnica prijavila seksualno uznemiravanje od starijeg muškarca, piše Kurir.

Tokom intervencije policije navodno je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je 1973. godište i koji je već dva puta osuđivan za krivično delo pedofilije i seksualnog uznemiravanja.

Sekretarijat za javni prevoz apeluje na putnike da prijave vozaču svako dešavanje u vozilu koje bi moglo ugroziti bezbednost putnika.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading