DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD ŽABLJA! Poginuli majka i sin, pošli kod lekara pa se ZAKUCALI U DRVO

Autor:

Hronika

08.06.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Gospođincima, kod Žabalja, na raskrsnici ulica Zmaj Jovina i Kralja Petra, dogodila se stravična saobraćajna nezgoda, u kojoj su majka i sin izgubili živote.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama vozač Jovan G. (22) iz Gospođinaca, upravljajući automobilom “fiat punto”, iz neutvrđenih razloga izgubio je kontrolu nad vozilom i neposredno posle raskrsnice direktno udario u drvo pored kolovoza. Od siline udara, sa mesta suvozača ispala je Sunčica G. (45), dok su iz automobila vatrogasci izvukli vozača.

- Oni su od kuće krenuli ka Domu zdravlja. Kako sam čuo Sunčicu je Jovan hteo da odveze kod lekara - kaže kratko jedan od rođaka.

Ekipa Hitne pomoći nakon ukazane prve pomoći, povređene su prevezli u Urgentni centar KCV, gde su i pored velikog napora lekara, podlegli povredama.

- Tuga, šta drugo reći. Sin i majka zajedno odoše na poslednji put. Čula sam jak udarac, izletela iz kuće i imala sam šta da vidim. Bilo je strašno. Žena je ležala van kola, a vozača su izvlačili. Nadala sam se da će preživeti, a ne da zajedno preminu. Koja je to sudbina. A on je tako fin dečko, trenira košarku, a ona je žena za primer - priča jedna žena iz Zmaj Jovine ulice.

Tela sina i majke preneti su na obdukciju Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading