(FOTO) OVO JE MONSTRUM KOJI JE ZAPALIO ROĐENU BABU I NJENOG MUŽA! Mrtav pijan napao ženu pa kad je muž pokušao da je obrani nastao je PAKAO!

Autor: Republika

Hronika

07.06.2021

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Trmčari u blizini Kruševca, Miloš Milojević (22) napao je svoju baku Biljanu Brašić (63) i njenog nevenčanog supruga Gorana Milanovića (50).

RepublikaFoto: printskrin/facebook

Mrtav pijan, on je u porodičnoj kući prvo verbalno, a onda i fizički napao svoju baku, a kada je Goran pokušao da ga zaustavi, polio ga je benzinom i zapalio!

Milanović sa teškim telesnim povredama, opasnim po život, smešten u kruševačku Opštu bolnicu.

Policija je odredila Milošu zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu izveden je pred Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Šta se tačno dogodilo u nedelju uveče, za Objektiv svedoči Mirjana Milojević (43), Biljanina ćerka i Miloševa majka.

- Moj sin je bio u pripitom stanju i počeo je da se svađa sa svima. Uzeo je flašu sa benzinom i sve redom počeo da poliva. Zapalio je moju majku, ali je ona je skinula bluzu. Njen nevenčani suprug, koji živi sa njom, u pokušaju da nju spasi, zapalio se i mnogo je izgoreo. Oboje su potpuno ostali bez kose – objasnila je Mirjana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading