PROKLETSTVO SEDMOG SPRATA! Ukleta zgrada na Novom Beogradu: Na istom mestu gde je izbio požar prošle godine STRADALO SEDAM STANARA

Autor:

Hronika

07.06.2021

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stambenoj zgradi u Bulevaru Milutina Milankovića 110 na Novom Beogradu danas je izbio požar, a radi se o istoj zgradi u kojoj je prošle godine u martu u katastrofalnom požaru stradalo sedmoro stanara.

RepublikaFoto: E-Stock/Dušan Milenković

Ovog jutra stanare čuvene "televizorke" probudile su nemile scene požara u njihovoj zgradi i vatrogasci koji su izašli na teren. Požar su gasile ekipe vatrogasaca i uspele su da lokalizuju vatrenu stihiju koja je pretila da zahvati i druge stanove.

Požar je, baš kao i u martu prošle godine izbio na sedmom spratu, a uzrok je najverovatnije popravljanje ograde na terasi iznad, na osmom spratu.

Naime, tokom varenja ograde, padale su varnice i zapalila se terasa ispod. Vatra je zahvatila terasu na sedmom spratu i deo stana.

 

 

 

Svi stanari iz tog i oba ulaza pored su evakuisani i i dalje se nalaze napolju. Dok je požar buktao bilo je puno dima u zgradi, policija je sklanjala sve stanare, a čula se i eksplozija, letele su daske…

Ukleta zgrada

Podsetimo, 21. marta prošle godine u ovoj istoj zgradi izbio je požar u kom je život izgubilo šest osoba.

RepublikaFoto: E-Stock/Dušan Milenković

Vatra je i tada izbila na sedmom smpratu, a kasnije se proširila i na osmi. Kako je tada izjavio komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd Miloš Majstorović izgorelo je sedam stanova.

Nakon tri nedelje od stravičnog požara, starica L. L. (88) je preminula od zadobijenih povrede.

RepublikaFoto: eStock
Zgrada nakon požara u martu prošle godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading