(FOTO) U BEOGRADU PALA ČETIRI DILERA: Jedan ukeban sa novcem i drogom, pa kolima krenuo na policajce

Autor:

Hronika

04.06.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski policajci, u tri odvojene akcije, zaplenili su više kilograma narkotika i uhapsili četiri osobe zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjena droga

Policija je pregledom automobila "tojota jaris" kojim je upravljao A. I. (28) pronašla manju količinu marihuane, a potom je pretresom stana u Zemunu koji koristi osumnjičeni pronađeno oko pola kilograma kokaina, kilogram i po marihuane, dve elektronske vagice za precizno merenje i veća količinu novca.

U drugoj akciji, policija je kod M. O. (26) i B. R. (29) našla po paketić sa manjom količinom amfetamina, a daljim pretresom stana u Šimanovcima koji koriste nađeno je oko 600 grama amfetamina.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjen novac

Takođe, policija je pretresom stana osumnjičenog N. L. (37) u Batajnici pronašla oko pola kolograma heroina, manju količinu marihuane i kokaina, kao i hekler sa dva puna okvira i 55 komada municije i škorpion sa dva puna okvira i 19 komada municije, zbog čega će protiv njega biti podneta krivična prijava za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičeni N. L. se tereti i da je startovao automobil na pripadnike policije, kao i da se opirao prilikom hapšenja, pa će protiv njega biti podnete krivične prijave i za krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjena marihuana

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading