ZVANIČNO POTVRĐENO: Određen pritvor lažnoj doktorki Olgici Markanović! (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.06.2021

15:18 >> 15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olgica Markanović, koja se sumnjiči da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih, određen je pritvor, potvrđeno je za Republiku.

RepublikaFoto: Instagram/olgicamarkanovic
Olgica Markanović

Bojana Stanković, portparol Prvog osnovnog suda u Beogradu, je potvrdila da je lažna doktorka sada i zvanično lišena slobode.

- Da, određen joj je pritvor do 30 dana - rekla je Stanković za Republiku.

Lažna doktorka je tužilaštvo napustila u suzama i sa ostacima razmazane šminke na licu.

Njeni advokati su tokom celog dana bežali od okupljih novinara.

Podsećamo, Olgica Markanović danas je saslušana danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

"U svojoj odbrani okrivljena je negirala navode krivične prijave i izjavila da su usluge koje je pružala pacijentima bile kozmetičke prirode i da se nije predstavljala kao stručnjak iz oblasti medicine, da je tretmane pacijetima pružala uređajem „Plazma pen“ koji ne predstavlja medicinsko sredstvo već kozmetičko i da je posedovala sertifikat za upotrebu tog uređaja, a pretpostavlja da su zdravstveni problemi kod oštećenih pacijenata mogli nastati usled nepridržavanja striktnog uputstva za adekvatni oporavak (korišćenjem solarijuma ili izlaganjem suncu pre nego što se koža oporavila)", saopšteno je iz Tužilaštva.

"Nakon saslušanja, tužilaštvo je po više osnova podnelo Prvom osnovnom sudu u Beogradu predlog za određivanje pritvora prema okrivljenoj u trajanju od 30 dana i to imajući u vidu da ona nema prijavljeno prebivalište na teritoriji Republike Srbije, da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na oštećene i svedoke, kao i da, imajući u vidu period izvršenja krivičnog dela i broj oštećenih, postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo", dodaje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading