OTKRIVAMO! VELJINI VOJNICI PLAĆAJU HARAČ: Svakog meseca "Principi" daju 50 evra za Belivukovu i Miljkovićevu ženu!

Autor: Republika

Hronika

27.05.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici navijačke grupe Principi, čije su vođe Veljko Belivuk i Marko Miljković u pritvoru zbog sumnje da su izvršili čitav niz monstruoznih ubistava, dužni su da svakog meseca daju po 50 evra za supruge ozloglašenih kriminalaca, otkriva Republika.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ, Tanjug/R. Prelić, E-Stock
Veljko Belivuk i Marko Miljković

Prema rečima našeg izvora iz istrage, ukupna cifra koja se skupi na mesečnom nivou za Tanju i Bojanu - žene Belivuka i Miljkovića, nije za potcenjivanje.

- Iako se u javnosti o tome manje goviri od kako su Nevolja, Miljković i njihovi pajtosi iza rešetaka, istraga oko zločina koji su oni počinili ni u jednom trenutku ne prestaje - objašnjava naš sagovornik upućen u istragu.

Prema njegovim rečima, iako su mnogi kriminalci iz Belivukovog ganga iza rešetaka, to ne znači da oni koji su još uvek na slobodi ne sprovode njegove naloge i naredbe.

- Znate, u tom svetu nema "cile-mile". Kada stigne naredba da svi moraju da uplaćuju po 50 evra mesečno za žene Belivuka i Miljkovića, onda niži elašaloni među takozvanim navijačima tu odluku bespogovorno sprovode. A ima li se u vidu da broj pripadnika Principa nije zanemarljiv, jasno je da je reč o impozantnim ciframa. Dodajte tome još i novac koji zarađuju od poslova obezbeđenja, pa će vam biti jasno da su njihove supruge zbrinute - zaključuje naš sagovornik.

Podsetimo, Belivuk i njegova grupa uhapšeni su 4. februara u jednoj od najvećih akcija policiji i od tada se nalaze u pritvoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading